Menu
Menu
Menu
Menu

Photography is about capturing souls, not smiles. 

– Dragan Tapshanov
Over

Assenede België

Vanessa
Hello

BEAUTIFUL 

Welkom in mijn veilige haven. De plaats waar je rustig kan aanmeren om mij beter te leren kennen en te ontdekken wie er achter de camera schuilt.

Ik ben Vanessa, getrouwd met mijn highschool sweetheart en mama van Vince. Mij kan je het beste omschrijven als een echte huismus waar het dagelijkse leven begint met een tas koffie. Op de achtergrond klinkt er 90’s muziek door de boxen en in de auto brul ik mee met Jan Smit.
Mijn creativiteit bereikt ’s avonds zijn hoogtepunt, zo schrijf ik graag gedichten en werk ik aan een eerste boek, zonder deadline. Ik volg steeds mijn buikgevoel, als sterrenbeeld kreeft zijn emoties een rode draad in mijn leven en heb ik ondervonden dat ik ook een HSP (hoogsensitief persoon) ben. Zo leer ik mezelf beter kennen en weet ik steeds meer waarom ik op een bepaalde manier reageer. Ook in mijn omgeving weet ik mij snel aan te passen aan de energie dat er hangt en ben ik gevoelig voor de stemming van anderen, het licht of geluiden. Deze komen iets feller binnen waardoor ik meer tijd nodig heb om tot mezelf te komen. 
 Koppel – Zwangerschap – Baby – Moeder en kind 
Mezelf verbinden met de natuur, lopen op blote voeten en de connectie aangaan met creatieve zielen is iets dat mij eindeloos kan inspireren. Empathie is mijn grootste eigenschap en meteen ook mijn drijfveer. Het heeft lang geduurd om dit als kracht te gebruiken en niet te zien als een zwakte.
Gezin – B2B - boudoir
Het gevoel dat ik iets kan betekenen voor de ander, is voor mij van onschatbare waarde. Ik wil vooral mama’s helpen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse rush. Een moment waarbij ik je schouders kan ontlasten van de zware bagage en waar ik ervoor kan zorgen dat je weer één bent met jezelf. Zo wil ik met mijn beelden jou laten zien, wat ik zie. Om jou eraan te herinneren dat je een mooie, krachtige vrouw bent en dat zij degene is die je aankijkt in de spiegel. Dat je jezelf leert accepteren en graag gaat zien. Een tijd om je te tonen dat je het verdient om door het leven te gaan met zelfvertrouwen en waardigheid.
NEEM CONTACT MET MIJ OP

Walk your life path positively. Change your insights, live your life and play with the light. Keep growing and showing off your colors, dear butterfly of mine. Transform.

– Vanessa Cortvriendt
Elke vorm van liefde is belangrijk, maar zeker datgene dat je deelt als je thuis komt. Zo geniet ik van de enthousiasme dat Sniper, onze Duitse herder, ons keer op keer geeft. Deze vorm van liefde is onvervangbaar, onbeschrijfbaar en onbetaalbaar.
Ik ben een echte dierenvriend, het liefste zou ik elk zwerfdier opvangen. Zo kwam onze poes Mickey bij ons terecht tijdens een weekendje Disneyland. Na een halfjaar wekelijkse bezoekjes aan de dierenarts hebben we er hem volledig door gekregen en heeft hij zijn forever home bij ons thuis gevonden.

Ontspannen doe ik met een glas rode wijn en mijn favoriete series. Mijn voorkeur gaat uit naar thrillers, politieserie's en (medische) drama’s. Ik hou van vlinders, lavendel en geurkaarsen maar ik heb een panische schrik voor spinnen en hoogtes. Alleen ben ik dol op rollercoasters en hoe sneller ze gaan hoe liever ik het heb, weliswaar met gesloten ogen. Ook gaat mijn hart sneller kloppen van saxofoon muziek, dan lijkt het alsof ik alleen in de ruimte ben en word meegevoerd op de golven van de muziek. Het lijkt me dan ook fantastisch om over deze gave te beschikken.

Liefs Vanessa xxx

Klaar om herinneringen voor altijd te maken?

pakketten
Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, prijzen en pakketten? Bekijk de mogelijkheden hier
pakketten
Let's

Connect

© Vanessa Cortvriendt Fotografie 
menuchevron-downcross-circle