Menu
Menu
Menu
Menu

Photography is about capturing souls, not smiles. 

– Dragan Tapshanov
Over

Assenede België

Vanessa
Hello

BEAUTIFUL 

Welkom in mijn veilige haven. Een plaats waar je rustig kan aanmeren en waar de tijd even stil lijkt te staan.

Hey, ik ben Vanessa. Fotograaf, een creatieve introvert en mama van twee wilde jongens, Vince en Thibeau.

Om even een trip down memory lane te maken, ben ik oorspronkelijk afgestudeerd als kapster. Daar waar ik vroeger stil en verlegen was, heeft deze richting mij laten openbloeien tot een praatgrage ziel. Ik ga graag de interactie aan en voel me tijdens een gesprek snel verbonden als er raakvlakken zijn.


In 2010 ontmoette ik Quinten, de vader van mijn kinderen, mijn man en de liefde van mijn leven. Onder het motto "Everything happens for a reason" ben ik dankbaar voor elke dag en geniet ik des te meer van de kleine dingen van het leven.

Op de achtergrond klinkt muziek uit de jaren '80, '90 en '00, en in de auto zing ik luidkeels mee met Jan Smit of Metejoor.
Moeder en kind
Mezelf verbinden met de natuur, lopen op blote voeten en de connectie aangaan met creatieve zielen is iets dat mij eindeloos kan inspireren. Empathie is mijn grootste eigenschap en meteen ook mijn drijfveer. Het kostte wat tijd om dit te beseffen en in te zetten als een kracht in plaats van een zwakte.

Naast fotograferen ligt ook het schrijven me nauw aan het hart. Al van jongsaf aan schrijf ik mijn gevoelens en gedachten van mij af in vorm van gedichten. Er borrelt dan ook nog één droom in mij, en dat is het uitbrengen van een kinderboek. Daar waarin fantasie en magie elkaar omarmen en betoveren. Een knipoog naar mijn innerlijke kind dat ooit geloofde in de magie van zeemeerminnen, elfjes en kabouters.
Koppels en gezinnen


Voor mij is er niets waardevoller dan het gevoel dat ik anderen kan helpen. Dat is precies waar Het Gouden Geluk voor staat en wat ik wil doen. Mama's helpen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse rush. Een moment waarbij ik je schouders kan ontlasten en waar ik ervoor kan zorgen dat je weer één bent met jezelf. Mijn beelden tonen je wat ik zie, zodat je eraan herinnerd wordt dat je een mooie, krachtige vrouw bent en dat zij degene is die je aankijkt in de spiegel. Je leert jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Het is tijd om te laten zien dat je het verdient om met vertrouwen en waardigheid door het leven te gaan.
NEEM CONTACT MET MIJ OP

Walk your life path positively. Change your insights, live your life and play with the light. Keep growing and showing off your colors, dear butterfly of mine. Transform.

– Vanessa Cortvriendt
Elke vorm van liefde is belangrijk, maar zeker datgene dat je deelt als je thuis komt. Zo geniet ik van de enthousiasme dat Sniper, onze Duitse herder, ons keer op keer geeft. Deze vorm van liefde is onvervangbaar, onbeschrijfbaar en onbetaalbaar.
Ik ben een echte dierenvriend, het liefste zou ik elk zwerfdier opvangen. Zo kwam onze poes Mickey bij ons terecht tijdens een weekendje Disneyland. Na een halfjaar wekelijkse bezoekjes aan de dierenarts hebben we er hem volledig door gekregen en heeft hij zijn forever home bij ons thuis gevonden.

Ontspannen doe ik met een glas rode wijn en mijn favoriete series. Mijn voorkeur gaat uit naar thrillers, politieserie's en (medische) drama’s. Ik hou van vlinders, lavendel en geurkaarsen maar ik heb een panische schrik voor spinnen en hoogtes. Alleen ben ik dol op rollercoasters en hoe sneller ze gaan hoe liever ik het heb, weliswaar met gesloten ogen. Ook gaat mijn hart sneller kloppen van saxofoon muziek, dan lijkt het alsof ik alleen in de ruimte ben en word meegevoerd op de golven van de muziek. Het lijkt me dan ook fantastisch om over deze gave te beschikken.

Liefs Vanessa xxx

Klaar om herinneringen voor altijd te maken?

pakketten
Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, prijzen en pakketten? Bekijk de mogelijkheden hier
pakketten
Let's

Connect

© Het gouden geluk 
menuchevron-downcross-circle